Roger Serrat-Calvó | GENERIC SPACE
Roger Serrat-Calvó Calm (Olot, 1982): Having graduated in 2004 from the University of Barcelona, with a degree in the field of image, Serrat-Calvó undertook a course in advertising, editorial and fashion at the IDEP Institute of Barcelona. Since then, he has lived and worked as a freelance photographer in Barcelona and Olot, combining his professional activity with his academic activity as a photography teacher and his photographic projects.
50547
single,single-portfolio_page,postid-50547,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
GENERIC SPACE

Entre la centralitat dels nuclis urbans i les perifèries més extremes, aquests indrets s’escapen de qualsevol pressió urbanística i resten immòbils al costat de les vies ràpides de les entrades i sortides de les grans ciutats. És així com s’escapen d’acabar essent identitats caricaturitzades i modelades al gust del turista o acabar arrasades i devastades com les perifèries més allunyades dels centres. En ESPAI GENÈRIC aflora una determinada morfologia aparentment despreocupada per la seva personalitat, només al servei del pragmatisme urbanístic. Paradoxalment és aquesta despreocupació per la seva identitat la que els acaba conferint un caràcter inconfusible, propi i totalment reconeixible. La seva singularitat és tendir a ser genèrics.

Custom Field

This is custom field text

Category

Personal Projects